INVAZIE de drogați pe litoral / Ce au descoperit polițiștii în cluburile din stațiuni

2041
4
INVAZIE de drogați pe litoral / Ce au descoperit polițiștii în cluburile din stațiuni - drog-1335896690.jpg
Băutură, muzică și droguri. Acestea par să fie ingredientele petrecerilor care s-au desfășurat, în ultimele zile, pe litoralul românesc, cu prilejul minivacanței de 1 Mai.
Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au fost, însă, cu ochii pe petrecăreți și au găsit, în bagajele lor, stupefiantele cu care tinerii veniseră pregătiți pentru câteva zile incendiare. În urma acțiunii, 14 tineri s-au ales cu dosare penale și riscă să petreacă după gratii între doi și zece ani.
Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, în colaborare cu cei de la Garda de Coastă, au depistat șase tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, care dețineau în mod ilicit, în vederea vânzării sau consumului propriu, 50 de grame de cannabis, 20 pastile de ecstasy, trei grame de cocaină, cinci jointuri cu marijuana, mai multe plicuri cu etnobotanice, dar și un cântar ce prezenta urme de cannabis.
Un alt control, alte grupuri, alte capturi. În nordul stațiunii Mamaia, au fost depistați alți opt tineri cu vârste între 22 și 28 de ani, care dețineau în mod ilicit 20 grame cannabis, 15 pastile ecstasy cu diferite logouri, și zece jointuri cannabis. Mai mult, în bagajele unuia dintre petrecăreți a fost găsită și o armă neletală cu bile din cauciuc, pentru care tânărul nu avea permis.
Întreaga cantitate de stupefiante a fost confiscată, iar pe numele suspecților au fost întocmite lucrări penale.

Comentează știrea

masina cu soldati
2 mai 2012
moartea rosie smurd

Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!

hmmm
2 mai 2012
pentru moartea rosie...

cand tu, sotia, prietena, copilul, parintii... vor avea nevoie de serviciile lor, asa sa ti se raspunda la telefon... sunt moartea...

cititor Cuget Liber
2 mai 2012
Pentru Redactia Cuget Liber

Pentru utlilizatorii care folosesc abuziv anumite comentarii postandu-le cu Copy+Paste de pe fisiere Word, li se pot da interdictii de IP, adica in momentul in care vor dori sa acceseze site-ul Cuget Liber. acestia vor primi mesajul:"IP interzis de pe acest site, va multumim"

COMUNISTU'
2 mai 2012
MULTUMESC

VA MULTUMESC CA NE SCAPATI DE ACEST POSTACI TERORIST. POATE CA AVEA SAU A AVUT CEVA DE SPUS DAR ESTE DESTUL.NU POTI ACESA UN ARTICOL AL DVS SI CITI PARERILE CITITORILOR DVS FARA SA DAI DE MESAJUL ASTA . INCA ODATA VA MULTUMESC

Răspuns la: Pentru Redactia Cuget Liber
Adăugat de : cititor Cuget Liber, 2 mai 2012
Pentru utlilizatorii care folosesc abuziv anumite comentarii postandu-le cu Copy+Paste de pe fisiere Word, li se pot da interdictii de IP, adica in...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1475 secunde