IOAN NICULAE, ELIBERAT CONDIȚIONAT

158
IOAN NICULAE, ELIBERAT CONDIȚIONAT - ioanniculae-1468595692.jpg

Articole recomandate

Tribunalul Dâmbovița a decis, azi, eliberarea condiționată a lui Ioan Niculae. ''În temeiul disp. art. 425 1 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedură penală, respinge ca nefondată contestația formulată de către Ministerul Public — Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție-Direcția Națională Anticorupție—Serviciul Teritorial Ploiești, împotriva sentinței penale nr. 974/27.05.2016 pronunțată de către Judecătoria Găești în dosarul nr. 2522/232/2016, intimat-condamnat fiind Niculae Ioan, aflat în Penitenciarul Găești. În temeiul disp. art. 275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat cu procesul penal rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în ședința publică din 15.07.2016'', este soluția pe scurt a Tribunalului Dâmbovița.

Azi, în fața judecătorului, Ioan Niculae a spus că a muncit în închisoare și că nu a creat probleme, iar avocatul acestuia a susținut că a îndeplinit fracția de executare a pedepsei și că a dat dovezi temeinice de îndreptare.

Ioan Niculae a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la doi ani și șase luni de închisoare în dosarul "Mită la PSD", pe 2 aprilie 2015. În același dosar, fostul președinte al Consiliului Județean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a primit trei ani închisoare cu executare, în dosarul "Mită la PSD".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8595 secunde