Acuzat de omor

Concurs Ioan Sărăcilă așteaptă decizia magistraților

390

Articole de la același autor

Judecătorii Tribunalului Constanța au audiat un martor important în procesul lui Ioan Sărăcilă, fratele viceprimarului din Tuzla, acuzat de omor calificat.
Sărăcilă este judecat pentru că l-ar fi omorât pe Marian Alexandru, de 30 de ani, oier la stâna fratelui viceprimarului. Fapta ar fi avut loc în luna martie 2007, când polițiștii au fost alertați de un pescar că pe malul lacului Zarguzon, din Tuzla, se află cadavrul unui bărbat. Ancheta demarată a stabilit că moartea a fost violentă și cauzată de un politraumatism, victima prezentând escoriații, echimoze și hematoame la nivelul capului, trunchiului și membrelor. Victima era din comuna Rucăr, județul Argeș și fusese angajată la stâna lui Sărăcilă.
Potrivit anchetatorilor, în seara de 26 martie 2007, fratele viceprimarului l-a dezbrăcat pe Marian Alexandru și apoi l-a lovit cu picioarele, un bici și un băț, până l-a lăsat lat la pământ, pentru că bărbatul ar fi furat 11 miei de la stâna lui Sărăcilă.
Martorul Ionel Stoica a relatat că a văzut cum Sărăcilă i-ar fi dat o bătaie zdravănă oierului. Ba, mai mult, el a spus că Sărăcilă a încercat să treacă cu căruța peste victimă, dar nu a reușit din cauza calului.
Tot ieri au fost susținute pledoariile finale. Reprezentantul Parchetului a solicitat condamnarea bărbatului la o pedeapsă privativă de libertate. La rândul ei, apărarea a cerut achitarea susținând că Sărăcilă nu se face vinovat de comiterea infracțiunii de omor calificat. În ultimul cuvânt, Ioan Sărăcilă a declarat că l-a lovit de câteva ori pe bărbat, dar nu l-a omorât. Instanța se va pronunța săptămâna viitoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.951 secunde