Iohannis: Mi-aș fi dorit ca la un an să știm vinovații de la Colectiv

75
Iohannis: Mi-aș fi dorit ca la un an să știm vinovații de la Colectiv - colectiv-1477817699.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a susținut că la un an de la evenimentul de la Colectiv și-ar fi dorit să se știe cine se face vinovat de "accidentul teribil".

"România s-a schimbat. Dacă acum după un an de zile tragem linie vedem că unele lucruri s-au schimbat în bine. Bunăoară verificările sunt mai clare, mai dese la astfel de locații unde se organizează evenimente, există proceduri mai bune, mai clare într-o serie de domenii, alte lucruri nu s-au schimbat după părerea mea suficient de mult. Mi-aș fi dorit ca după un an de zile să știm totuși cine s-a făcut vinovat de acest accident teribil", a declarat, astăzi, Iohannis, citat de Agerpres.

El a mai spus că după evenimentul de la Colectiv societatea s-a schimbat, arătând că oamenii au devenit mult mai conștienți.

"Oamenii pe bună dreptate se uită atent la locurile unde merg pentru diferite spectacole. Societatea civilă și-a ridicat vocea și a cerut schimbări pe bună dreptate. Toate acestea se întâmplă și cred că sunt unele semne bune", a completat șeful statului.

Iohannis a mai spus că cei care nu au înțeles mesajul României după Colectiv vor fi ''măturați'' de pe scena publică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9311 secunde