ÎPS Teodosie, urmărit penal de DNA

991
4
ÎPS Teodosie, urmărit penal de DNA - teodosie-1410548379.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de Teodosie Petrescu, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din cadrul Uni-versității "Ovidius" Constanța și arhiepiscop al Tomisului, care este acuzat de luare de mită și instigare la fals intelectual. De asemenea, procurorii au început urmărirea penală pe numele lui Bogdan Florin Chiriluță, inspector de protocol la Arhiepiscopia Tomisului, pentru complicitate la luare de mită. Vineri, persoanelor menționate li s-au adus la cunoștință calitatea de suspect și acuzațiile care li se aduc.




Comentează știrea

CETATEAN
13 septembrie 2014
SPIRITALITATE

uN EPISCOP CAREOFERA CRUCE CU APA SFINTITA CADOU LUI MAZARE, CLOVNUL ROMANIEI, IMORALUL SOCIETATII SI HOTUL HOTILOR, CA SA II CINSTEASCA ACESTUIA MERITELE DEOSEBITE , ESTE O PERSOANA A INTERESULUI SI NU ARE RESPECT FATA DE CELE SFINTE. PACAT CA TRAGE DUPA EL SI INTREAGA BISEICA ORTODOXA SI PACAT CA UMBRESTE IMAGINEA ADEVARATILOR PREOTI. CRED CA PROBLEMELE BISERICILOR SUNT IN PRIMUL RAND DE LA ACESTI CALUGARI , EPISCOPI CARE NU AU O CALITATE SUFLETEASCA CERUTA DE ACESTE FUNCTII.

unul
13 septembrie 2014
pacat!

Universitatea este monitorizata si iata ca vine inca un caz solid de coruptie, din lumea popilor, care justifica masura ministerului. La facultatea de teologie trebuie sigilat totul si luat la control. Sa vedeti cum s-au promovat in grade didactice si desigur in ce conditii. Sa vedeti inmatriculari false, doctorate vai mama lor, comisii ..., plata cu ora nejustificate...., colaboratori fara rost pe bani multi. facultatea e pe minus....ce cauta teologia intr-o universitate laica??????.

pt cetatean
13 septembrie 2014
motiv de tristete

tu nu stii sa scrii corect romaneste de ce emiti basini mintale omuletule?

CETATEAN
16 septembrie 2014
SPIRITUALITATE

COMENTEAZA DACA ESTI IN STARE CE NU ESTE ADEVARAT DIN CEEA CE AM SUSTINUT, PTR. CA FAPTELE SALE AU FOST MEDIATIZATE SI LASA CHESTIA CU SCRISUL PTR. CA AICI O FACEM LA REPEZEALA. PROBLEMA ESTE LA TINE SI LA FELUL TAU DE A TE EXPRIMA, ESTI FATA BISERICEASCA IN TANDEM CU EPISCOPUL SAU PUR SI SIMPLU ESTI ......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5565 secunde