Își caută fiul de 15 ani

453
Își caută fiul de 15 ani - 3d25cc409acccea082a310e142ca23f1.jpg
Polițiștii din Techirghiol au fost anunțați de Gigel Ioja, din satul Biruința, comuna Topraisar, că fiul său Marius Cosmin Silaghi, de 15 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit până în prezent. Bărbatul a povestit oa-menilor legii că, la data de 8 august 2010, minorul a plecat pentru a participa la zilele orașului Techirghiol și nu a mai revenit. După câteva zile, băiatul l-a sunat pe tatăl său și i-a cerut acordul să plece la Craiova, la cules de mere. Acesta i-a dat voie însă, de atunci, n-a mai reușit să vorbească cu băiatul.
***
Minorul are o înălțime de aproximativ 1.70 metri, atletic, greutate 55 – 60 de kilograme, păr șaten, fața ovală, ochii căprui. Nu poate flexa degetul arătător de la mâna dreaptă.
La momentul dispariției tânărul era îmbrăcat cu pantaloni blue-jeans de culoare albastră, tricou de culoare albă, pantofi sport marca Nike de culoare neagră.
Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Octombrie 2010
Stire din Eveniment : Dispărut fără urmă de trei săptămâni
Pagina a fost generata in 0.3889 secunde