ISU Constanţa, mesaj IMPORTANT pentru arhitecţii, inginerii şi proiectanții din domeniul construcțiilor!

645
ISU Constanţa, mesaj IMPORTANT pentru arhitecţii, inginerii şi proiectanții din domeniul construcțiilor! - xarhitectiiproiectantii-1677069525.jpg

Articole de la același autor

Securitatea la incendiu este un aspect extrem de important atunci când vine vorba despre siguranţa unei clădiri.


Cerinţa esenţială „securitate la incendiu” trebuie asigurată prin măsuri şi reguli specifice privind amplasarea, proiectarea, execuţia şi exploatarea construcţiilor, instalaţiilor şi amenajărilor, dar nu numai, lista paşilor de urmat fiind lungă şi importantă.


Astfel, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa organizează o sesiune de informare, în atenția arhitecților, inginerilor și a tuturor proiectanților din domeniul construcțiilor.
 

„În contextul modificării legislației ce reglementează activitatea de avizare-autorizare în domeniul securității la incendiu, specialiștii Inspecției de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța vor susține o sesiune de informare cu factorii implicați în proiectarea și execuția construcțiilor”, transmit reprezentanţii ISU.
 

Sesiunea de informare va avea loc luni, 27 februarie 2023, începând cu ora 12.00, la sala „Remus Opreanu” din cadrul Instituției Prefectului - județul Constanța, Bd. Tomis, nr. 51, Constanța.





sursa foto: ISU Constanţa Facebook


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6676 secunde