ÎȚI TRIMIȚI COPILUL LA ȘCOALĂ ȘI NU-L MAI GĂSEȘTI! FETE RĂPITE DE PE STRADĂ ȘI DUSE SĂ SE PROSTITUEZE

641
ÎȚI TRIMIȚI COPILUL LA ȘCOALĂ ȘI NU-L MAI GĂSEȘTI! FETE RĂPITE DE PE STRADĂ ȘI DUSE SĂ SE PROSTITUEZE - lala1437637481-1466145443.jpg

Articole recomandate

Cazurile în care minorele sunt răpite de pe stradă și duse să se prostitueze au luat amploare. Zi de zi, oamenii legii destructurează grupări organizate în traficul de minori, care fac grămezi de bani din inocența fetelor. Fie că sunt racolate în drumul spre școală, fie că sunt ademenite cu bani, promisiuni tentante și declarații de iubire, tot mai multe tinere cad în plasa rău-făcătorilor.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza județului Argeș, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate trafic de minori.


"Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au efectuat 3 percheziții domiciliare, pentru probarea activității infracționale a două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de trafic de minori.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2015 – până în prezent, cei în cauză ar fi racolat și obligat o minoră de 16 ani să practice prostituția pe raza municipiului Câmpulung și a comunelor limitrofe.

Din activitatea infracțională, cei doi bărbați ar fi obținut aproximativ 60.000 de lei. 16 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Pitești, pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Unul dintre bănuiți a fost reținut și urmează a fi prezentat astăzi Tribunalului Argeș cu propunerea de arestare preventivă. La acțiuni au participat și jandarmi." potrivit Poliției Române. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1035 secunde