Iubitul primăriței din Comana a lovit un Opel

728
Trupele DIAS au fost solicitate să intervină, în seara zilei de marți, în localitatea Comana, în vederea prevenirii unui conflict major între iubitul primăriței Antoaneta Mândrescu și un alt participant la trafic.
În cursul zilei de 13 mai, în jurul orei 22,50, Stere Custară, de 50 de ani, din Constanța, se afla împreună cu Antoaneta Mândrescu, conducând un autoturism, marca Skoda, dinspre centrul localității Comana către Negru Vodă.
Potrivit anchetatorilor, Custară este concubinul primăriței din Comana iar la un moment dat, el a executat o manevră de întoarcere fără să se asigure și a fost acroșat de un autoturism, marca Opel, condus de Petrică Smădeci, de 20 de ani, din Constanța, care circula din direcția Negru Vodă către Constanța.
În autoturismul celui din urmă se mai afla și Georgiana Ștefania, de 17 ani, care în urma impactului a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Imediat după accident, cei doi șoferi au început să se înjure reciproc, iar până la bătaie nu a mai fost decât un pas.
Pentru a evita un astfel de incident, polițiștii sosiți la fața locului au solicitat intervenția trupelor DIAS.
La scurt timp după ce aceștia au ajuns la locul accidentului, oamenii legii au oprit pentru control
un autoturism, marca Nissan, care nu-și justifica prezența în locul respectiv.
În urma legitimării conducătorului auto, cât și a celorlalte persoane aflate în autoturism, s-a stabilit că la volan se afla Mihai Lazăr, de 39 de ani, din Constanța, iar în mașină se mai aflau Nicolae Boca, de 21 de ani, din Constanța, Gabriel Costel Boca, de 21 de ani, din comuna Cerchezu, și Emanuel Toma, de 29 de ani, din Constanța.
Ca urmare a verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit că cei patru veniseră în ajutorul lui Stere Custară.
Mai mult, în autoturismul cu care ei se deplasau a fost găsită o coadă de topor, dar și un pistol care aparținea șoferului.
Luat la întrebări de oamenii legii, Mihai Lazăr a spus că deține permis pentru port armă, ceea ce s-a dovedit a fi real.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8992 secunde