Concurs JAF armat la Constanța / Poliția cere ajutor pentru prinderea autorilor

1045
JAF armat la Constanța / Poliția cere ajutor pentru prinderea autorilor - 20ianuariejafarmat-1327048214.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Poliției Municipiului Constanța îi caută, în continuare, pe cei doi suspecți care au jefuit, aseară, un magazin alimentar din cartierul Km 4 - 5.

În jurul orei 20,00, doi tineri, care aveau fețele acoperite, au intrat în magazinul alimentar de pe strada Nicolae Grindeanu și au amenințat-o pe vânzătoare cu un pistol. Polițiștii sunt de părere, având în vedere descrierea făcută de femeie, că pistolul era de jucărie.

Femeia s-a speriat, s-a ascuns sub tejghea, moment în care suspecții au luat sertarul în care se aflau banii și au fugit. Sertarul a fost găsit, ulterior, la aproximativ 300 de metri de magazinul jefuit.

Potrivit polițiștilor, tânărul care a amenințat-o pe femeie are în jur de 1,75 metri înălțime, este slab, și purta un fes negru, un fular alb tras până aproape de ochi, o geacă neagră și pantaloni blue jeans deschiși la culoare. Persoanele care pot furniza informații privind acest tânăr, dacă l-au văzut, ieri seară, sunt rugate să contacteze Poliția Municipiului Constanța, numărul de telefon 0241/611.364 sau 0241/502.604.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4767 secunde