Jaf de jumătate de milion de lei, comis de un constănțean

334
Este o "tradiție" ca, în timpul verii, litoralul să devină destinația preferată a hoților din întreaga țară. Un infractor constănțean a ales, însă, să plece în Capitală pentru a-și manifesta înclinația către ilegalități.
Potrivit Poliției Române, un tânăr de 20 de ani din Constanța este acuzat că, luni, 9 iulie, a furat mai multe bunuri dintr-o locuință din Sectorul 3 București.
În fapt, din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că suspectul, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu partea vătămată, profitând de faptul că aceasta a adormit, i-a furat din locuință aproximativ 500 de grame de bijuterii din aur, 8.000 de euro, 50.000 de lei, trei telefoane mobile, precum și un autoturism parcat în fața imobilului. Prejudiciul a fost estimat la 400.000 de lei.
La începutul acestei săptămâni, suspectul a fost prins de polițiștii Secției 10, și este cercetat pentru furt calificat; constănțeanul a fost reținut și urmează să fie prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Mai 2012
Stire din Eveniment : Jaf de 150.000 de euro în Capitală
Pagina a fost generata in 0.1741 secunde