Jaful anului din Constanța, inventat de teama părinților

145
1
Jaful anului din Constanța, inventat de teama părinților - talhariecasadecultura11323192066-1384866393.jpg

Articole de la același autor

Potrivit polițiștilor, constănțeanca de 50 de ani, care a reclamat că i-a fost furată poșeta în care avea aproape 30.000 de lei, a făcut-o pentru a ascunde de părinți că nu mai avea banii. 


După ce polițiștii au făcut cercetări, și au descoperit că nimic nu susține versiunea reclamantei, femeia a recunoscut că a mințit. Justificarea ei a fost că a vrut să le ascundă părinților faptul că nu mai avea bani. 


Ea le-a povestit anchetatorilor că banii proveneau din vânzarea unui autoturism și ar fi trebuit să achiziționeze un altul. Însă, între timp, cheltuise o parte din bani, iar o altă parte o împrumutase unor cunoștințe și nu dorea să afle părinții ei, persoane în vârstă, care o tot întrebau de ce nu cumpără o altă mașină. 


Pentru fapta ei, pentru că a pus pe drumuri degeaba polițiștii, constănțeanca riscă să fie sancționată și să suporte cheltuielile judiciare. Oamenii legii spun că, cel mai probabil, femeia va fi primi doar un avertisment, căci cei care ar sfârși prin a plăti sancțiunea ar fi tot părinții ei. 




Comentează știrea

hq replica bags catalog group 683 hermes
21 noiembrie 2013
hq replica bags catalog group 683 hermes

hermes handbag replica Stiri Eveniment : Jaful anului din Constanța, inventat de teama părinților | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hq replica bags catalog group 683 hermes http://www.jakofi.dk/css/replica-hermes-so-kelly.html

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Societăți din Constanța, jefuite
Pagina a fost generata in 0.4219 secunde