Jandarm căutat de polițiști, după ce a produs un accident rutier grav și a fugit

164
Jandarm căutat de polițiști, după ce a produs un accident rutier grav și a fugit - politia-1556727625.jpg

Articole recomandate

Un jandarm de 33 de ani, de la subunitatea din Darabani a Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani, este căutat de polițiști, după ce miercuri dimineață a produs un accident rutier grav în centrul orașului Darabani, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Maria Carp. 


Potrivit acesteia, pe fondul vitezei, bărbatul a lovit cu mașina personală doi copaci, provocând rănirea gravă a unui pasager aflat pe scaunul din dreapta al autoturismului. 


"În acest caz este deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. De asemenea, se fac investigații pentru depistarea conducătorului auto", a afirmat Carp. 


Pentru căutarea jandarmului, polițiștii beneficiază de sprijinul altor ofițeri și subofițeri de la IJJ Botoșani. 


"Conducătorul auto este subofițer la IJJ Botoșani. În momentul accidentului se afla în timpul liber, cu mașina personală. Sprijinim activ organele de poliție care efectuează cercetări în acest caz", a afirmat purtătorul de cuvânt al IJJ, Dan Izotov. 


În urma accidentului, bărbatul rănit grav, care are 34 de ani și este polițist local la Darabani, a fost preluat de un elicopter SMURD și transferat la o clinică din Iași. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7681 secunde