Jandarmii asigură paza la evenimentele din weekend

147
Jandarmii asigură paza la evenimentele din weekend - jandarmi-1549612245.jpg

Articole de la același autor

În acest weekend, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliția Locală vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.


Sâmbătă, 9 februarie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona Sălii Sporturilor din mun.Constanța, unde va avea loc partida de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanța II - C.S. Medgidia, cu începere de la ora 11.00.


În aceeași zi, începând cu ora 18.00 oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul baschet masculin dintre echipele B.C. Athletic Constanța și C.S.M. Phoenix C.S.U. Galați, eveniment sportiv ce va avea loc la Sala Sporturilor. 
Tot sâmbătă, cu începere de la ora 15.00, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a două meciuri de fotbal în sală. 


Duminică, 10 februarie, se va acționa pentru asigurarea climatului de normalitate civică la partida de handbal feminin C.S.U. Neptun Constanța - C.S. Știința Bacău, începând cu ora 14.00, dar și la șapte meciuri de fotbal în sală, în cadrul competiției Trofeul Liga Old Boys, începând cu ora 16.00.


În aceeași zi, începând cu ora 08.00 va fi asigurată ordinea publică și protecția participanților la procesiunea religioasă organizată de Biserica Sfântul Mucenic Haralambie, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, cu racla făcătoare de minuni și moaștele Sfântului și Dreptului Simeon.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5787 secunde