Jandarmii comemorează, mâine, eroii Revoluției din 1989

384
Mâine, 22 decembrie a.c., conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța comemorează eroii Revoluției din 1989. Cu acest prilej, se organizează o suită de manifestări menite să marcheze așa cum se cuvine un astfel de eveniment.

Joi dimineață, la ora 8.30, cadrele inspectoratului vor lua parte, în clubul unității, la o întrunire în care se va evoca momentul istoric petrecut cu 22 de ani în urmă.

La ora 12, primul adjunct al inspectorului șef, colonel Constantin Burcuță, va depune o coroană de flori la Troița Martirilor Revoluției din Decembrie 1989, de la Casa de Cultură. La ceremonialul militar, onorul va fi dat de un pluton format din 18 de subofițeri, sub comanda căpitanului Adrian Oprea, iar preotul militar Laurențiu Cristinel Oprea va face parte din soborul de preoți care oficiază o slujbă de pomenire.

Următorul ceremonial de depunere de coroane de flori la care participă reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța va avea loc la ora 13.45, la Grupul Funerar al Eroilor Revoluției din Decembrie 1989, la Cimitirul Central Constanța.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța cinstește memoria eroului martir, sublocotenent post-mortem Napoleon Stroe, erou jandarm căzut sub gloanțe în decembrie 1989.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2854 secunde