Jandarmii constănțeni asigură ordinea publică la examenul de bacalaureat

190
Jandarmii constănțeni asigură ordinea publică la examenul de bacalaureat - jandarmibac-1529842409.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța asigură măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării examenului de bacalaureat, la cinci centre de examinare din județul Constanța.


Misiunea jandarmilor este aceea de a preveni faptele ce ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de normalitate a examenului de bacalaureat. 


Astfel, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente ce ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice. 


În intervalul 25 - 28 iunie, jandarmii constănțeni sunt prezenți în timpul susținerii probelor din cadrul examenului național de bacalaureat, la următoarele centre de examinare: Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia, Liceul Tehnologic "Axiopolis" Cernavodă, Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia, Liceul Cobadin și la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța. 


Pentru buna desfășurare a acestor activități, jandarmii recomandă cetățenilor să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4995 secunde