Jandarmii constănțeni au intervenit pentru îndepărtarea unui șarpe și a unui roi de albine

180
Jandarmii constănțeni au intervenit pentru îndepărtarea unui șarpe și a unui roi de albine - 35463185665286596020407827727326-1687169018.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 18 iunie, în jurul orelor 19:30, echipajul de intervenție al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a fost dirijat, în urma unui apel la numărul unic de urgențe 112, către parcarea unui hypermarket din municipiul Constanța, unde fusese semnalată prezența unui șarpe.

Odată sosiți la fața locului, jandarmii au constatat că reptila se adăpostise pe roata unui autovehicul. Șarpele a fost capturat și apoi eliberat în mediul său natural.

Un alt apel deosebit a fost primit în aceeași zi, de la un locuitor al municipiului Constanța. Acesta a semnalat faptul că în curtea sa a poposit un roi de albine care i-a speriat pe toți cei din zonă. Echipajul de intervenție al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța s-a deplasat rapid la fața locului. Eroul zilei a fost plutonierul adjutant Adrian Anghel, care este și un pasionat apicultor, el fiind cel care a „convins” albinele că stupul oferit este o casă mai confortabilă decât bolta pe care se opriseră ele.

„Îi sfătuim pe cetățenii care se confruntă cu asemenea «probleme» să nu intervină singuri, să nu încerce să omoare sau să alunge albinele ci să apeleze numărul unic de urgențe 112”, au transmis reprezentanții IJJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3847 secunde