Jandarmii constănțeni, cei mai buni la fotbal în sală

154

Articole de la același autor

Marinarii, scafandri, pompierii și jandarmii au concurat, în perioada 8 - 25 iulie, la "Cupa Marinei" la fotbal în sală, organizată de Comandamentul Flotei. La final, pe primul loc de pe podium a urcat echipa de fotbal a Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, CS Jandarmii Dobrogea, după ce a învins, cu 3-2, echipa Centrului de Scafandri Constanța. Pentru a accede în finala mare, jandarmii au trecut în semifinale de echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea Constanța, cu același scor.




În grupe, echipa inspectoratului a disputat șase meciuri și a învins echipele unităților de Dragoare, a Centrului de Scafandri Constanța, a Comandamentului Flotei, a Școlii Militare de Maiștri de Marină, a Flotilei 56 Fregate și a Comunicațiilor Mamaia Sat.
Premierea echipei a fost făcută de contraamiralul de flotilă dr. Alexandru Mârșu.  


Componența echipei câștigătoare: președintele clubului, mr. Cristian Joavină, și jucătorii plt. maj. Cătălin Horneț, plt. maj. Constantin Gechereanu, plt. Marian Matei, plt. Claudiu Pîrvulescu, plt. maj. Sorin Țeican, plt. maj. Dănuț Sârbu, plt. Gelu Hampu, plt. Florin Duma, plt. Mihai Meiroșu, plt. Valentin Mîrlea, plt. Denis Ebuamet, plt. Marian Sivriu, plt. maj.  Marin Gheorghe, plt. maj.  George Stamatin. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7917 secunde