Jandarmii constănțeni, la datorie în noaptea dintre ani

178
Jandarmii constănțeni, la datorie în noaptea dintre ani - jandami-1640937630.jpg

Articole de la același autor

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa,alături de poliţiştii constănţeni vor fi zilnic la datorie în perioada 31 decembreie 2021 - 2 ianuarie 2022, cu misiunea principală de a acorda sprijin și îndrumare cetățenilor care se vor afla înspațiile publice, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală saucontravențională, dar şi pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse deautorităţi în actualul context epidemiologic.
Jandarmii constănțeni vor fi prezenţi alături de poliţişti în zone aglomerate, piețe și centre comerciale, gări și stații de transport în comun din zona de competență, unde vor acorda ajutor și informații utile pentru asigurarea unui climat de normalitate a ordinii publice, cât și pentru a preveni infectarea cu virusul SARS-CoV-2.
Concomitent cu menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, oamenii legii vor veghea şi la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a manifestărilor organizate de către autorităţile locale în municipiul Constanţa, la cumpăna dintre ani. Jandarmii vor fi angrenaţi zilnic şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională la cele 38 de obiective din competenţă. Totodată, oamenii legii vor asigura şi protecţia transporturilor de vaccin împotriva COVID 19, în judeţul Constanţa.
Acţiunile informativ-preventive vor continua și în perioada următoare, iar scopu lacestora nu este acela de a aplica sancţiuni contravenționale, ci de a explica oamenilor necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5679 secunde