Jandarmii constănțeni participă la campania de ecologizare "Let's do it Romania"

2618
1
Prin protocolul semnat în data de 29 august, Jandarmeria Română se alătură campaniei de ecologizare "Let's do it Romania", campanie inițiată și coordonată de Asociația Viitorul în Zori.
Pentru o desfășurare în bune condiții a zilei naționale de curățenie generală, reprezentantul Asociației Viitorul în Zori, Cosmin Bârzan, împreună cu jandarmii constănțeni, au stabilit ca fiind zonele cele mai expuse la deșeuri în natură, pădurea Comorova, pădurea Hagieni, lacurile Siutghiol, Tașaul și coasta litoralului.
Astfel, sâmbătă, între orele 8.00 și 10.30, 20 de jandarmi din cadrul IJJ Constanța vor participa la campania de ecologizare "Let's do it Romania".
Acesta nu este însă singurul proiect, pe tema ecologizării, la care jandarmii constănțeni au participat. În zilele de 9 și 10 septembrie, în urma acțiunii de cartare a zonelor cele mai vulnerabile, ei au mai stabilit și delimitat zona cuprinsă între DN 39 și DN 39B (legătura Neptun), Popasul Căprioarelor și Pădurea Comorova.

Comentează știrea

Miruna
24 septembrie 2011
sa inceapa mazarica si cei din subordinea lui-polaris,pol.locala,serviciile primariei

curatind bombardamentele=daramaturile,gropile de gunoi,parcurile de joaca pline de rahati de caine si de resturi menajere= din centrul si marginile orasului si luarea haitelor de maidanezi ce colcaie in oras si sa continue si pulitia constanteana cu amendarea golanilor si mahalagiilor care sparg seminte ,beau alcool, lasa munti de peturi ,sticle bere,ambalaje de snacksuri si inghetata ,etc,etc,pe langa blocurile unde stau...altfel...operatiunea e aproape degeaba.

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier la Capitol
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Cum îi merge Poliției Române pe Facebook
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Și-a pus ștreangul de gât
Pagina a fost generata in 1.3031 secunde