Jandarmii de la Gruparea Mobilă „Tomis” au depistat 28 de tineri care aveau droguri

83
Jandarmii de la Gruparea Mobilă „Tomis” au depistat 28 de tineri care aveau droguri - x-jandarmi-plaja2-1690803849.jpg
În perioada 28 - 30 iulie, jandarmii Grupării Mobile „Tomis” Constanța au depistat 28 de tineri care aveau asupra lor substanțe interzise. Sfârșitul de săptămână a fost unul plin de activități pentru jandarmii Grupării Mobile Constanța care au fost la datorie, pentru a se asigura că ordinea și siguranța publică este respectată în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, dar și la manifestările cultural artistice și sportive care au avut loc.

Dintre activitățile desfășurate fără incidente pe parcursul week-end-ului, enumerăm: The Color Run, Concert Piațeta Cazino și Campionatul de fotbal pe plajă - Super Beach Open 2023, desfășurate în stațiunea Mamaia, meciul de fotbal dintre F.C.V. Farul Constanța și F.C. Politehnica Iași, dar și Delta Waves Fest, desfășurat în zilele de 28, 29 și 30, la Tulcea.

Totodată, jandarmii au acționat în cadrul patrulelor mixte împreună de lucrătorii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, lucrători ai Administraţiei Rezervaţia Biosferei Delta Dunării pe plajele protejate Vadu și Corbu, dar și împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanța, în zona punctelor de trecere a frontierei de stat.

Menționăm că cei peste 200 de jandarmi care au acționat zilnic pe parcursul acestui weekend au întocmit 18 acte de sesizare a organelor competente, în care se regăsesc 28 de făptuitori, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere si consum de substante psihotrope conform prevederilor Legii 143/2000 și au aplicat un număr de 51 sancțiuni contravenționale în valoare de 6.500 lei, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială conform prevederilor Legii 61/ 1991.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6155 secunde