Jandarmii dejoacă planurile hoților din Medgidia

167
Jandarmii dejoacă planurile hoților din Medgidia - jandarm-1363961725.jpg
Ziua de astăzi a fost una plină pentru jandarmii din Medgidia. Dimineață, în jurul orei 7,20, un echipaj de jandarmi a surprins trei copii, toți în vârstă de 13 ani, într-o locomotivă din incinta Depoului CFR Medgidia, cu mai multe cabluri de cupru asupra lor. Jandarmii fuseseră anunțați de angajații depoului, care-i observaseră pe copii când au intrat în incinta unității. Ei apucaseră să fure șapte kilograme de cablu electric, din cupru, pe care le aveau în doi saci de rafie. 

Cei trei minori au fost predați Poliției Transporturi Feroviare Medgidia, pentru continuarea cercetărilor.

Ulterior, jandarmii au surprins trei bărbați din Medgidia, în incinta fostului depozit de carburanți Chimpex, chiar când încercau să dezgroape aproximativ 15 metri de conductă de apă.

Bărbații, cu vârste cuprinse între 36 și 50 de ani, locuiesc în barăcile din zona Silozului și aveau asupra lor două târnăcoape și o cazma. Ei au fost prinși de echipajul de Jandarmerie imediat după ce dezgropaseră circa 15 metri de conductă metalică de apă, cu diametrul de aproximativ trei țoli.

Pe numele celor trei bărbați au fost întocmite actele premergătoare, pentru comiterea faptelor de distrugere și tentativă de furt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4089 secunde