Jandarmii din Constanța, la datorie! Măsurile de asigurare a ordinii publice pe timpul sărbătorilor Pascale

97
Jandarmii din Constanța, la datorie! Măsurile de asigurare a ordinii publice pe timpul sărbătorilor Pascale - weekend11513355527-1522918682.jpg

Articole recomandate

Pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării sărbătorilor Pascale, în perioada 07-10 aprilie a.c., peste 140 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "TOMIS" Constanța în cooperare cu Poliția dar și independent vor asigura zilnic misiuni specifice, potrivit atribuțiilor, în zona lăcașurilor de cult din mun. Constanța și jud. Tulcea ( mănăstirile Cocoș și Celic-Dere).

De asemenea, la sediul unității a fost constituită o rezervă de intervenție care va acționa în cel mai scurt timp, dacă situația o va impune.

"Recomandăm credincioșilor care vor participa la manifestările religioase să manifeste calm și înțelegere, pentru a se evita producerea de busculade în zonele aglomerate, precum și să acorde o atenție sporită la modul de asigurare a obiectelor personale. :, este anunțul autorităților din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9007 secunde