Jefuită în propria locuință

145

Articole de la același autor

Le-a lăsat să îi treacă pragul casei și a fost prăduită de câteva sute de euro. Este pățania unei octogenare din Constanța, care, joi după-amiază, a fost victima unei infracțiuni. 


Potrivit anchetatorilor, la ușa femeii s-au prezentat două individe care, sub pretextul că vor să cumpere încălțăminte veche, au intrat în casă. În ideea că ar putea câștiga un ban cinstit, femeia s-a dus să caute pantofii. Cele două femei au profitat că au fost lăsate nesu-pravegheate și au început să îi caute prin lucruri. Căutarea a fost cu folos, deoarece au găsit, într-un portofel ascuns în ser-tarul unei vitrine, 600 de euro. Nu au stat prea mult pe gânduri, au luat banii și apoi au plecat. 


În momentul în care a realizat că a fost jefuită, constănțeanca a alertat autoritățile. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală în acest caz. 


"Le recomandăm constăn-țenilor să manifeste prudență atunci când permit accesul în locuință unor persoane ne-cunoscute și să nu lase bunurile de valoare nesupravegheate", avertizează polițiștii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Suspecți prinși cu focuri de armă
Pagina a fost generata in 0.5293 secunde