Jucării contrafăcute și truse de machiaj nedeclarate, confiscate

95
Jucării contrafăcute  și truse  de machiaj nedeclarate, confiscate - jucariicontrafacute-1416425399.jpg

Articole de la același autor

Polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în două containere sosite în portul Constanța Sud Agigea, din China, 3.540 de jucării contrafăcute și 1.296 de truse de machiaj nedeclarate, cu o valoare totală de aproximativ 202.000 lei.

Oamenii legii și lucrătorii vamali au controlat un container sosit din China pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în București. În urma controlului, polițiștii au identificat 3.300 de jucării pentru copii (păpuși din material plastic și textil, seturi figurine din plastic) contrafăcute.

Aceeași echipă comună de control a descoperit într-un alt container sosit din China pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în București, 240 de chitare pentru copii din plastic, contrafăcute, precum și 1.296 truse de machiaj care nu fuseseră declarate la intrarea în țară.

Marfa, care purta însemnele distinctive ale unor firme cunoscute și cea nedeclarată, evaluată la aproximativ 202.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.

Administratorii societăților comerciale, trei cetățeni români, cu vârste între 31 și 37 de ani, cu domiciliul în București, s-au ales cu dosare penale pentru punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, respectiv folosirea de acte nereale față de autoritatea vamală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4928 secunde