Judecătorii au respins cererea de ASIGURARE A PROBELOR, formulată de Monica Macovei

373
Judecătorii au respins cererea de ASIGURARE A PROBELOR, formulată de Monica Macovei - xmonicamacoveiinstanta2-1669455739.jpg
Monica Macovei, fost ministru al Justiției, implicată într-un accident rutier pe 8 octombrie, soldat cu rănirea gravă a unui motociclist, l-a chemat în judecată pe procurorul care investighează cazul și parchetul din care face parte – Parchetul Curții de Apel Constanța. Macovei a acuzat proasta gestionare a dovezilor și a solicitat o nouă expertiză a mașinii, după accident. Obiectul dosarului civil îl constituie asigurare dovezi, anunță adevarul.ro.

Joi, 24 noiembrie, magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au respins cererea de asigurare a probelor ca inadmisibilă. În cinci zile de la pronunțare, Monica Macovei poate face apel.

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei, fost europarlamentar, a fost implicată, sâmbătă 8 octombrie, într-un accident rutier petrecut pe DN39, între Mangalia și localitatea 2 Mai, din județul Constanța. Un motociclist a fost grav rănit.

„Astăzi (8 octombrie n.red.) am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment în care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui", a scris Monica Macovei pe contul de Facebook.

Pagina a fost generata in 0.5205 secunde