Judecătorii Curții de Apel le-au dat peste nas celor din clanul "Vasea"

855
Judecătorii Curții de Apel le-au dat peste nas celor din clanul
Ieri, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au respins recursul clanului "Vasea" privind o nouă excepție de neconstituționalitate invocată de avocați, numai în speranța ca procesul să se lungească, iar o pedeapsă în această cauză să se dea cât mai târziu posibil. Tactica, folosită cu succes până acum, nu a mai reușit să convingă judecătorii. Ori că motivele invocate ca excepții sunt puerile, ori că până și magistrații s-au săturat până peste cap de cât timp se află acest dosar pe rol, lucru cert este că instanțele nu s-au mai lăsat convinse cu atât de mare ușurință de "criticile" acide ale avocaților.
Amintim că Tribunalul Constanța a decis respingerea excepției de neconstituționalitate invocată de apărătorul grupării Vasea - cercetată pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor, loviri sau alte violențe și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice. Judecătorul Doina Drăguinea a respins și cererea de revocare a interdicției de a părăsi țara înaintată de clanul Vasea, astfel că, în continuare, inculpații nu au voie să părăsească teritoriul României.
Frații Mihăiță și Traian Vasea sunt considerați capi ai unei bande de interlopi din Constanța, din care mai fac parte și alți trei membri ai acestei grupări, Marian - Cristian Gheorghiu, zis "Cristel", Victor Șerban și Sali Usein. Alături de ei, este judecat, potrivit rechizitoriului, liderul bandei rivale Cristian Gherghișan. Recordul de infracțiuni reținute îl dețin Gheorghiu și Șerban, cărora li se impută nu mai puțin de câte 13 fapte.
Anchetatorii au stabilit că timp de doi ani (2005 - 2006) cele două grupări s-au răfuit între ele, ori de câte ori au avut prilejul, ca două bande rivale, fie pentru reglarea unor conturi, fie pentru alimentarea unor orgolii personale de impunere a supremației uneia în detrimentul celeilalte grupări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3011 secunde