Judecătorii îi interzic lui Bogdan Olteanu să vorbească cu părinții

211
Judecătorii îi interzic lui Bogdan Olteanu să vorbească cu părinții - bogdanolteanu1024x683-1473069942.jpg

Articole de la același autor

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție i-au interzis fostului viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu să comunice cu părinții săi și fosta soție pe timpul cât de află în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de trafic de influență.


Astfel, în decizia instanței din 1 septembrie prin care s-a dispus ca Bogdan Olteanu să fie eliberat din arest preventiv și plasat în arest la domiciliu se arată că fostul viceguvernator BNR nu are voie să comunice cu mai multe persoane, printre care se află părinții săi, Dănuț și Ecaterina Olteanu, și fosta soție, Cristina Andone, care urmează să fie audiați în calitate de martori la DNA.
De asemenea, Bogdan Olteanu nu are voie să ia legătura cu Sorin Enache, fostul manager al postului Realitatea TV, și Liviu Mihaiu, precum și cu fostul ministru Attila Korodi.


Totodată, Olteanu nu poate comunica cu Ionuț Adrian Eftime, Ion Ifteni, Octavian Țurcan, Teodorescu Gheorghe, Cecilia Zavaleche, Vladimir Pasti, Dan Ion Gherguț, Sorin Ovidiu Vîntu, Dragoș Nedelcu, Sergiu Toader și Paul Coconov.


Potrivit DNA, în perioada iulie — noiembrie 2008, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu a solicitat și primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu suma de un milion de euro și sprijin electoral în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5661 secunde