Judecătorul Cîrciumaru, recuzat de unul dintre avocații "ucigașului cu BMW"!

448
2
Judecătorul Cîrciumaru, recuzat de unul dintre avocații
Ștefan Roman, unul dintre avocații lui Radu Popescu, tânărul care, beat și drogat, l-a omorât într-un accident rutier pe fostul antrenor de fotbal Vasile Luban, a fost protagonistul unei scene jenante, astăzi, în urmă cu o oră, la Judecătoria Constanța. Acesta, dorind cu orice preț să obțină de la magistrați amânarea judecării pe fond a dosarului, dat fiind faptul că toate probele au fost administrate până în prezent, și văzând că cererile sale sunt respinse de judecător, în ultimă instanță el a decis să îl recuze pe magistratul care judecă dosarul. Întrebat fiind pe ce temei, acesta nu a știut ce să spună și a cerut timp de gândire pentru a-și justifica cererea (!!!)
Abia după câteva minute bune, după ce acesta a răsfoit Codul Penal și cel de procedură penală, a invocat articolul 48 litera d, susținând că îl suspectează pe judecător că, dată fiind eroarea acestuia de acum câteva săptămâni, care s-a soldat cu consecința punerii în libertate a lui Radu Popescu, ar intenționa să îl condamne cât mai curând pe clientul său la o pedeapsă mai aspră decât ar merita. "Nu puteți da o soluție imparțială în acest dosar! Vreți să demonstrați că nu ați avut nici un interes și veți da o soluție de condamnare a clientului meu", a spus avocatul.
Dosarul a fost trimis către conducerea Judecătoriei Constanța, pentru a fi soluționată cererea de recuzare.


Comentează știrea

ana
8 martie 2012

Draga ziaristule, sunteti prieten cu domisoara ziarista luban? :)

ana
8 martie 2012

O sa ma apuc sa scriu si eu un articol. Si anume....cum se "omit" probe relevante, cum nu se audiaza martori importanti, cum un proces dureaza o luna de zile si cum ziaristii mai nou au studii de drept si isi dau cu parerea. Interesant :) Ah si sa nu uitam, cum se urmareste dobandirea unei sume de bani de pe urma unui accident nefericit. Este revoltator.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7269 secunde