Jurnalista Iuliana Roibu a plecat din viaţă la doar 41 de ani

454
Jurnalista Iuliana Roibu a plecat din viaţă la doar 41 de ani - 1-1610381668.jpg

Articole recomandate

Jurnalista Iuliana Roibu a murit, au anunțat membrii familiei, pe pagina sa de Facebook.


„"Sunt fericită că am fost mamă, fiică, soră, soție și prietenă. Vă mulțumesc că ați fost familia mea. Vă iubesc!" Cu demnitatea și discreția pe care i le știu toți cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi. Cei care vor să o conducă pe ultimul drum o pot face marți, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”, este mesajul familiei.


Iuliana Roibu și-a început cariera ca jurnalist imediat după ce a absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, potrivit Stiripesurse.ro. Subiectul ei de licenţă s-a axat pe “Rolul presei în crizele economice”, vizând modul în care ziarele pot să amplifice efectele crizei asupra afacerilor şi atitudinii oamenilor de rând.


În 2001 s-a angajat la Ringier ca jurnalist de business pentru Evenimentul Zilei.


În 2005, la un an după lansarea publicaţiei, a mers la Business Magazin, unde în 2009 a preluat rolul de redactor-şef adjunct.


În timpul carierei sale ca jurnalist, Şi-a consolidat pregătirea printr-o bursă de studiu la Institutul Reuters pentru Jurnalism din cadrul Universitatii Oxford.


Jurnalista a scris mai ales despre sectorul energetic, hotelier, al aviaţiei, cât şi despre numeroşi antreprenori români – şi a câştigat premii precum cele acordate de Clubul Român de Presa pentru “Cel mai bun Jurnalist de Business”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6123 secunde