Klaus Iohannis, despre cazul lui Sebastian Ghiță, la întâlnirea cu președintele Serbiei: Nu e treaba președinților

151
Klaus Iohannis, despre cazul lui Sebastian Ghiță, la întâlnirea cu președintele Serbiei: Nu e treaba președinților - originalprimirepresedinteleserbi-1520511373.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe omologul său sârb, Aleksandar Vuèiæ, pe agenda discuțiilor fiind cooperarea bilaterală dintre cele două state, dar și modalitățile de sprijin din partea României al procesului de aderare a Serbiei la UE.

Klaus Iohannis a declarat joi, după întâlnirea cu președintele Serbiei, Aleksandar Vuèiæ, că nu este problema șefilor de stat să discute situația unui fugar, precum Sebastian Ghiță, dar totuși a ridicat această problemă știind că presa va fi interesată, potrivit Mediafax.

"Nu am discutat (n.r.: despre cazul Sebastian Ghiță), dar l-am întrebat auzind că sunteți interesați, și mi-a spus ca nu știe. Nu e treaba președinților să se ocupe de cei care care fug de justiția românească", a declarat președintele Klaus Iohannis.

La rândul său, Aleksandar Vuèiæ, președintele Serbiei, a spus că l-a întrebat pe ministrul Justiției din țara sa și așteaptă un răspuns.

"Nu am prea multe date în acest sens, dar organizațiile juridice se ocupă de această chestiune. Când președintele m-a întrebat, am întrebat și eu ministrul Justiției din Serbia și vom primi în cursul zilei de azi un răspuns", a declarat Aleksandar Vuèiæ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6103 secunde