Klaus Iohannis: Este absolut necesar ca toată lumea să respecte legislația

191
Klaus Iohannis: Este absolut necesar ca toată lumea să respecte legislația - dd-1585740236.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că este "absolut necesar" ca toată lumea să respecte legislația în contextul epidemiei cu noul coronavirus, potrivit Agerpres.

Șeful statului a avut o ședință de evaluare a măsurilor de siguranță și ordine publică în contextul epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, și secretarul de stat în MAI Bogdan Despescu.

"Am discutat ce s-a făcut bun până acum, cum s-a făcut și am pus un accent foarte clar și ferm pe ceea ce se numește impunerea legii. Este absolut necesar ca toată lumea să respecte legislația în această perioadă, pentru protecția voastră, a fiecăruia, și pentru a înlesni munca medicilor și a personalului medical", a spus președintele la Palatul Cotroceni.

El a arătat că măsurile privind instituirea stării de urgență și ordinele date de ministrul de Interne și de ministrul Sănătății au fost luate pentru protejarea sănătății populației și pentru a înlesni munca medicilor și a personalului medical.

"Majoritatea românilor au înțeles că legile se respectă și această situație de stare de urgență este una foarte serioasă și cu atât mai mult trebuie cu toții să respectăm legislația, ordonanțele și ordinele în vigoare", a mai spus Iohannis.

Șeful statului a subliniat că cei care "nu înțeleg sau care se fac că nu înțeleg" vor fi amendați.

"Legea se aplică, se impune, nu se discută. Cine nu se conformează va fi amendat", a declarat Iohannis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4439 secunde