La 13 ani, fură din curțile vecinilor

319
2
Oamenii legii din Medgidia cercetează în libertate un bărbat de 24 de ani, care în noaptea de 1 spre 2 februarie a furat o poartă metalică de la o gospodărie din localitate. Individul a fost ajutat, în comiterea infracțiunii, de un minor de 13 ani. Dar, potrivit Codului Penal, având în vedere faptul că are sub 14 ani, minorul nu va fi tras la răspundere.

Comentează știrea

vera
3 februarie 2012
Daca gandea inainte...

Daca gandea inainte , mult mai inainte proiectul cu siguranta publica, dl Iordache nu s-ar fi ajuns la toate aceste infractiuni: locuinte sparte, autoturisme furate, furturi de buzunare si alte talharii. Dar cum porcul se ingrasa in prag de Craciun, asa face si el proiecate de ochii lumii in prag de alegeri. Sa ii fie rusine ca si-a batut joc de increderea si votul medgidienilor. Noi nu il vom mai vota!

ionica
3 februarie 2012
CE SI-A MAI DAT INTERESUL...

ACEST IORDACHE PE UNDE A FOST NU A STIUT DECAT SA ISI DUCA LA BUN SFARSIT DOLEANTELE PERSONALE SI ALE CLICII SALE. NU A FACUT NIMIC CONSTRUCTIV, A MINTIT, A HOTIT SI A VANDUT, LA ALTCEVA NU ESTE BUN, DIN ACEASTA CAUZA NU AVEM NICI MACAR SIGURANTA IN MEDGIDIA- NU MAI VORBIM DESPRE REALIZARI ALE ADMINISTRATIEI PUBLICE, CREAREA E LOCURI DE MUNCA SAU ATRAGEREA DE INVESTITORI. PROMISIUNEA DIN CAMPANIA 2008 SIGURANTA PUBLICA ESTE PROIECT IN ULTIMELE LUNI DE MANDAT... ASTA SPUNE MULT DESPRE CAT DE BINE SI-A RESPECTAT BLA-BLA-URILE ELECTORALE. DAR UNDE AU TRECUT 3 ANI SI 8 LUNI OR SA MAI TREACA SI ULTIMELE 4 LUNI SI VOM SCAPA, NE VOM ELIBERA DE EL SI CARACATITA CE O CONDUCE.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : A furat cafea dintr-un supermarket
Pagina a fost generata in 1.3805 secunde