La 15 ani, arestat după ce a furat o mașină și a făcut accident

176
La 15 ani, arestat după ce a furat  o mașină și a făcut accident - la15aniarestat-1418061606.jpg

Articole de la același autor

Puștiul care a furat o mașină, după care a provocat un accident și și-a continuat deplasarea, a fost arestat de magistrații Tribunalului Constanța.

Decizia vine după ce, în primă instanță, minorul fusese lăsat în libertate de judecătorii de la Judecătoria Constanța. Acum, Ionuț Gabriel Fizeșan își va petrece următoarele 30 de zile după gratii.

Reamintim că, săptămâna trecută, minorul, de 15 ani a găsit un Cielo pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona parcării hotelului Zodiac; mașina era descuiată și avea cheile înăuntru. Fizeșan s-a urcat la volan și a demarat. A ajuns pe bulevardul Mamaia, unde a lovit o altă mașină care circula regulamentar. Ca și cum nimic nu s-ar fi petrecut, puștiul și-a continuat deplasarea, însă a fost urmărit de bărbatul pe care îl lovise. Acesta din urmă a sunat la 112 și, în scurt timp, pe bulevardul Aurel Vlaicu, minorul a fost prins de polițiștii rutieri. Aceștia au descoperit că este minor și, implicit, nu are permis de conducere. De menționat este și faptul că acesta este un vechi client de-al polițiștilor, având la activ mai multe furturi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6491 secunde