La 16 ani, campion la fărădelegi

370
În noaptea de marți, polițiștii Secției 3 au prins la intersecția bulevardelor Tomis cu Mamaia, trei tineri suspectați de furt. Doi dintre ei sunt din Constanța, iar unul din Timișoara. Aceștia se numesc S. Bilent, de 16 ani, Levent Hasan, de 18 ani și R. Samir, de 15 ani.
Ei au intrat, prin forțarea ușii, într-o farmacie de pe bulevardul Tomis de unde au furat 200 de lei, iar mai apoi au dat spargerea și la un magazin de pe strada Decebal de unde au luat mai multe pachete de țigări și bani.
Prejudiciul în valoare de 2.000 lei a fost recuperat în totalitate și predat părților vătămate.
Ca urmare a extinderii cerce-tărilor, polițiștii au stabilit că minorul S. Bilent, mai este suspectat de comiterea a trei infracțiuni de furt înregistrate inițial cu autori necunoscuți.
Astfel, acesta este bănuit că în noaptea de 22/23.08.2010, împreună cu alți doi minori, au pătruns pe fereastră în casa unui om. De aici, cei trei au furat lucruri care ajung la 2.000 de lei.
Totodată, acesta a mai pătruns într-o locuință, tot pe geam, în perioada octombrie 2010 - ianuarie 2011, împreună cu un alt minor, de unde au furat mai multe bijuterii din aur.
Față de S. Bilent s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, sub aspectul comi-terii infracțiunii de furt calificat, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat la Judecătoria Con-stanța cu propunere de arestare, magistrații instanței dispunând măsura cercetării acestuia în stare de arest preventiv pe o perioada de 19 zile.
Ceilalți suspecți sunt cerce-tați în stare de libertate pentru furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 28 Aprilie 2011
Stire din Eveniment : Înarmați până în dinți
Pagina a fost generata in 1.402 secunde