La un pas de tragedie! Atacat de un rechin în timpul unei competiții televizate

140
La un pas de tragedie! Atacat de un rechin în timpul unei competiții televizate - mickfanning62868600-1437374037.jpg

Articole recomandate

Momente de panică în timpul unui campionat de surfing. Un sportiv a fost atacat de un rechin chiar în timpul competiției televizate. Australianul s-a luptat câteva zeci de secunde pentru viața sa și a reușit să scape nevătămat.

Triplul campion mondial Mick Fanning, un australian în vârstă de 34 de ani, plutea pe placa sa când rechinul a lansat atacul și l-a tras în apă. În imaginile transmise în direct la televizor, sportivul poate fi văzut cum se zbate haotic pentru a nu sfârși în fălcile rechinului.

"Pur și simplu stăteam acolo când am simțit că ceva a rămas înțepenit în frânghia mea de picior. Am sărit instantaneu, iar el continua să vină spre placa mea. Eu țipam și loveam. I-ai văzut dinții? Așteptam să vină echipa de salvare și țipam. Ți-au intrat și câteva lovituri de pumn? Da, i-am dat cu pumnul în spate.", a spus Mick Fanning.

Liga Mondială de Surfing a spus că doi rechini au putut fi observați în apă în apropierea lui Fanning și a rivalului său, Julian Wilson. Competiția din Africa de Sud a fost suspendată în ziua incidentului, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Actual : Vedetă TV, UCISĂ de un rechin
Pagina a fost generata in 1.4127 secunde