La "vânătoare" de hoți din buzunare, în Constanța

113
La

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au realizat o amplă acțiune, vineri, în municipiul Constanța, pentru prinderea hoților din buzunare. Astfel, ofițeri de la Biroul de Investigații Criminale, cei a Secțiilor de poliție din cadrul Poliției Municipiului Constanța, cu sprijinul Serviciilor Criminalistic, Acțiuni Speciale și al jandarmilor din IJJ Constanța, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor din buzunare comise în mijloacele de transport în comun.


Cu această ocazie, a fost depistat pe strada Sulmona, Cristian U., de 27 de ani, cu antecedente penale, care se sustrăgea cercetărilor, fiind bănuit de comiterea a trei tâlhării, trei furturi și o înșelăciune, comise în perioada mai - octombrie.

Totodată, în această dimineață, polițiștii din Năvodari au fost sesizați prin 112 de o tânără de 27 ani, cu privire la faptul ca în jurul orelor opt, pe strada Rândunelelor, în timp ce se urca într-un mijloc de transport în comun, o persoană necunoscută i-a sustras un telefon mobil.


În urma activităților de investigare și cercetare a fost identificat un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea faptei. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de furt. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 21 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Hoț din magazine prins de polițiști
Duminică, 21 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Dosar penal pentru un gram de etnobotanice
Pagina a fost generata in 0.5973 secunde