Laborator de LSD şi ciuperci halucinogene, descoperit de Poliția Română

301
Laborator de LSD şi ciuperci halucinogene, descoperit de Poliția Română - diicot-1679127487.jpg
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna şi procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Covasna au descoperit, în urma unei percheziţii, un laborator de cultivare şi prelucrare de droguri de mare risc.


"În urma percheziţiei, poliţiştii şi procurorii au descoperit şi ridicat aproximativ 5.000 de grame de fragmente vegetale uscate de ciuperci, conţinând substanţe cu efect halucinogen, multiple bucăţi de timbre şi zahăr cubic, imprimate cu LSD, aproximativ 5 grame de DMT, 591 de capsule cu ciuperci mărunţite, aproximativ 80 de kilograme de pământ însămânţat cu ciuperci în diverse stadii de creştere, zece comprimate, două cântare, precum şi kit-uri şi aparatură specifică pentru cultivarea, creşterea şi deshidratarea ciupercilor cu efect halucinogen", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, sâmbătă.


Un bărbat, de 44 de ani, a fost condus la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Covasna, pentru audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore.


Bărbatul cercetat a fost prezentat instanţei, vineri, faţă de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.


Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5267 secunde