Laura Codruța Kovesi, în doliu. Ioan Lascu, tatăl procurorului-șef DNA, a încetat din viață

519
1
Laura Codruța Kovesi, în doliu. Ioan Lascu, tatăl procurorului-șef DNA, a încetat din viață - codrutakovesi10536900-1514559596.jpg

Articole recomandate

Procurorul Ioan Lascu, tatăl procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, s-a stins din viață, joi, la un spital din Târgu Mureș unde era internat de mai multe zile. Lascu a condus timp de treizeci de ani Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș, iar între 1980 și 2010 a fost prim-procuror. , informează cotidianul evz.ro.

Procurorul Ioan Lascu era internat într-un spital din Târgu Mureș de mai multe zile, la secția Chirurgie, iar în cursul zilei de joi a decedat.


Acesta avea 70 de ani, iar apropiații spun că era bolnav de câțiva ani de zile. Deocamdată, nu se cunosc detalii cu privire la înmormântare, însă aceasta va avea loc la Mediaș, județul Sibiu, acolo unde locuia.

Ioan Lascu este tatăl procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Koveși, și a condus timp de treizeci de ani Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș. În perioada 1980-2010, Lascu a fost prim-procuror.

Fostul procuror a fost internat, înainte de Crăciun, în stare foarte gravă, decompensat, la Secția de Chirurgie a Spitalului de Urgență din Târgu Mureș. Laura Kovesi a stat alături de tatăl ei încă de la ora 6 dimineața, potrivit unor surse din spital, citate de Evenimentul Zilei.



Comentează știrea

rex
30 decembrie 2017
Judecata divina!

O fi un semn divin, sa ne asteptam la mai mult sau la mai multe? Da Doamne!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1276 secunde