Laura Kovesi, acuzată oficial de luare de mită, abuz în serviciu și mărturie mincinoasă. Contestă controlul judiciar

172
Laura Kovesi, acuzată oficial de luare de mită, abuz în serviciu și mărturie mincinoasă. Contestă controlul judiciar - kovesiaudiatalacsmabateridiscipl-1553857973.jpg

Articole recomandate

Procurorii Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție au început urmărirea penală împotriva Laurei Codruța Kovesi pentru luare de mită, abuz în serviciu și mărturie mincinoasă, în dosarul aducerii în țară a lui Nicolae Popa, condamnat în dosarul FNI. 


De asemenea, procurorii secției pentru magistrați au dispus controlul judiciar, pe o durată de 60 zile începând cu data de 28 martie 2019, pe numele Laurei Kovesi.


UPDATE - Laura Codruța Kovesi a contestat vineri la instață măsura controlului judiciar impusă de procurori împotriva ei, informează România TV.

Laura Kovesi, aflată în faza finală pentru selectarea procurorului-șef al Parchetului European, nu are voie să părăsească țara fără acordul procurorului de caz.

Procurorii Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva procurorului Kövesi Laura Codruța, delegată în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită, abuz în serviciu (cinci acte materiale) și mărturie mincinoasă, se arată într-un comunicat al Parchetului General.

De asemenea, procurorii au dispus luarea măsurii controlului judiciar, pe o durată de 60 zile începând cu data de 28 martie 2019.

Punerea în mișcare a acțiunii penale a fost adusă la cunoștința procurorului.

Prin ordonanța din data de 28 martie 2019 s-a dispus aplicarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 zile,









Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7327 secunde