Lăutarul Irinel Buneață a murit într-un tragic accident de mașină

323
Lăutarul Irinel Buneață a murit într-un tragic accident de mașină - untitled-1668669909.jpg

Articole recomandate

Îndrăgitul lăurat Irinel Buneață a murit în urma unui tragic accident de mașină. Inițial, a supraviețuit accidentului, dar a murit la spital în urma rănilor foarte grave suferite, scrie stiripesurse.ro


Tânărul a primit marți dimineață un telefon de la amicul său, Viorel Borcea, pentru a-l ruga să îl ajute la remedierea unei mașini. Potrivit unui apropiat al tânărului, Irinel s-a trezit, s-a îmbrăcat și a mers să-și sărute soția și copilul.


"A fost ca o premoniție. Soția chiar l-ar fi întrebat de ce îi sărută, pentru că nu prea obișnuia așa ceva. A fost un gest de adio, fără să știe. A lăsat durere mare în urma lui. Era un băiat talentat, frumos, respectat", a declarat pentru "Adevărul" un apropiat al familiei Buneață.

Marți dimineață, Irinel și Viorel se aflau în mașina Opel Tigra cu care tânărul venise din Glodeanu Sărat. Aceasta a fost oprită pe acostamentul consolidat al drumului european 85, în spatele mașinii care avea probleme la cutia de viteze.

La scurt timp, un camion care venea dinspre București i-a lovit cu putere. Apoi, mașina în care se aflau Irinel și Viorel a fost izbită de un al patrulea autoturism care circula în spatele camionului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8265 secunde