Lecții despre delicvenți, de la polițiștii constănțeni

113
Lecții despre delicvenți, de la polițiștii constănțeni - siglapolitiaromana-1363785731.jpg
Polițiștii de la Compartimentul de Prevenire și Analiză a Criminalității, în colaborare cu reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța și Centrului Județean de Resurse Educaționale și de Asistență Socială au desfășurat, ieri, o activitate care a avut ca obiectiv principal prevenirea violenței, prevenirea delincvenței juvenile si prevenirea victimizării elevilor în cadrul programului de prevenire a delincvenței juvenile. De altfel, aceasta este o prioritate a Poliției Constanța, și de asemenea parte a proiectului "Invitație la sănătate".

Întâlnirea s-a realizat în baza protocolului încheiat la începutul anului între instituțiile partenere și care vizează întâlniri trimestriale care au ca scop analizarea fiecărei situații în parte sau eveniment în care au fost implicați elevii și găsirii modalităților adecvate de prevenire a victimizării minorilor.

Astfel, în cadrul acestei întâlniri, profesorii și psihologii inițiatori și susținători ai acestor activități au stabilit activitățile preventive ce se vor derula în cursul acestui an, în colaborare cu Poliția Română, în scopul diminuării evenimentelor negative în care sunt implicați elevii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1843 secunde