Lecții despre „Școală fără bullying”, în unitățile din județul Constanța

207
Lecții despre „Școală fără bullying”, în unitățile din județul Constanța - x-prevenire-scoooala-1677745754.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au defășurat, marți, 28 februarie, activități preventive în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazu” Constanța și Școala Gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir” Constanța, în cadrul Campaniei locale „Școală fără bullying”, pentru prevenirea manifestărilor de acest gen în mediul școlar și conștientizare consecințelor pe care acestea le generează. Totodată, au fost desfășurate activități informativ-preventive în rândul elevilor de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța și Liceul Tehnologic ”C.A. Rosetti” Constanța, în cadrul Proiectului de prevenire a violenței și a consumului de droguri în rândul elevilor – „Școală fără violență și droguri”.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități pentru prevenirea discriminării, a consumului de substanțe interzise și a criminalității informatice, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Liceul de Marină Constanța.

Activitățile se subscriu Proiectului „Fără discriminare!”, Campaniei „Dincolo de aparențe” și Programului de prevenire a criminalității informatice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1864 secunde