Lego și jucării contrafăcute, descoperite în port

185
Lego și jucării contrafăcute, descoperite în port - jucariicontrafacute-1439919518.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Gărzii de Coastă au efectuat, luni după-amiază, un control la un container care a sosit în Punctul de Trecere al Frontierei Constanța Sud Agigea. Marfa sosită din China urma să ajungă la două societăți comerciale din București. Verificările oamenilor legii au scos la iveală că în container se afla marfă contrafăcută. 


"Au fost identificate 3.432 seturi jocuri de construcție din plastic, diverse modele, 360 seturi jocuri educative și 300 jucării figurine din silicon, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Jucăriile, cu o valoare de aproximativ 380.000 lei dacă ar fost originale, au fost indisponibilizate de către lucrătorii vamali până la finalizarea cercetărilor și luarea măsurilor ce se impun", a declarat cms. șef Petrișor Irimia, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanța. 


Administratorii firmelor, un bărbat de 48 de ani și un altul de 38 de ani, s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8991 secunde