Leonard Marius Deaconeasa, noul președinte al Ligii Maiștrilor Militari de Marină Constanța

4880
1
Leonard Marius Deaconeasa, noul președinte al Ligii Maiștrilor Militari de Marină Constanța - noul-presedinte-1678571522.jpg

Articole de la același autor

Începând de sâmbătă, Liga Maiștrilor Militari de Marină Constanța, are un nou președinte în persoana MMpr (R) Leonard Marius Deaconeasa, ales în unanimitate de voturi, pentru un mandat de doi ani.

Noul președinte s-a născut la data de 13.01.1969 în Codlea, județul Brașov. După Școala Generală a prins drag de mare și profesia de marinar, optând pentru Liceul Militar de Marină Alexandru Ioan Cuza și ulterior pentru Școala Militară de Maiștri Militari de Marină, specialitatea Radiolocație - Hidrolocație, pe care a absolvit-o în 1990.

A fost repartizat la Centru 39 Scafandrii, în cadrul mai multor unități, de la specialist radiolocație pe submarinul Delfinul, până în poziția de Maistru Militar de Stat Major în Biroul Operații Viitoare al Divizionului Naval pentru Operații Speciale. În martie 2016 a fost trecut în rezervă.

Pe timpul carierei militare a efectuat mai multe cursuri și a participat la exerciții și misiuni internaționale, dintre care amintim:

Misiune de operaționalizare NATO a corvetei 261, LAIMAN TEACHER, ROUSOFEX 09, 11, 13, Summit NATO București - Constanța. Ultima misiune a fost în Golful Aden, Misiunea ATALANTA, pentru combaterea pirateriei.

MMpr (R) Deaconeasa Leonard - Marius, a primit numeroase embleme și decorații militare. Este căsătorit și are o fiică, rezidentă la medicină. 

Comentează știrea

m.m.pr.ret.Florian Leanca
12 martie 2023
dorinta

Felicitari domnului Deaconeasa pentru alegerea in fruntea L.M.M.M. Readuc in atentia membrilor ligi ,,Testamentul Amiralului Dragu Marcel” care a fixat obiective necesare pentru revenirea la normalitate , printre care amintesc recuperarea sediului realizat prin contributia baneasca a acestei bresle .Sper sa mai existe Justitie care sa repare nedreptati istorice.DOAMNE AJUTA!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8829 secunde