Leti Tănase vrea o pedeapsă mai mică pentru tentativă de omor

346
Curtea de Apel Constanța a judecat apelul formulat de Leti Tănase împotriva sentinței prin care a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Instanța urmează să decidă dacă micșorează sau nu pedeapsa aplicată bărbatului.
Potrivit anchetatorilor, pe 15 decembrie 2006, polițiștii din localitatea Valu lui Traian au fost sesizați despre faptul că Nadia Niculae a fost agresată și înțepată cu cuțitul de Leti Tănase, de 37 de ani. Cei doi sunt în relații de rudenie, iar bărbatul, aflându-se în stare de ebrietate, îi reproșa femeii că îi este infidelă concubinului ei, ce este plecat în Spania la muncă. Leti Tănase se afla în curtea femeii și ar fi constatat că un individ ar fi escaladat gardul locuinței. Pe motiv că ruda sa îi este infidelă concubinului ei și că, prin comportamentul negativ ar aduce o atingere onoarei neamului din care și el făcea parte, bărbatul s-a decis s-o pună la punct. Înarmat cu un furtun de la o mașină de spălat i-a cerut femeii să deschidă ușa casei pentru a vedea dacă în interior se află un bărbat. Leti Tănase a intrat cu forța în casă, unde i-a aplicat tinerei mai multe loviturii cu furtunul, după care a înjunghiat-o în abdomen. Chiar și după ce a înjunghiat-o, Leti Tănase a continuat să-i ceară socoteală, neținând cont că în casă se aflau cei patru copii minori ai femeii. Ba, mai mult, pentru a o determina
să-i mărturisească cu ce bărbat întreține relații intime, a apucat-o de păr și a târât-o la domiciliul lui, unde a continuat să o lovească cu furtunul de cauciuc și a mai înjunghiat-o de două ori. În urma agresiunii, Nadia Niculae a fost internată în stare gravă în Spitalul Clinic Județean Constanța.
În timpul anchetei desfășurate la Parchet, Leti Tănase a retractat afirmațiile prin care afirmase că o înjunghiase pe Nadia Niculae și a declarat că ea s-a autoagresionat pentru a-l determina pe el să o lase să plece din locuință.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.731 secunde