Lichidatorul judiciar Pîrlog, eliberat provizoriu

228
Magistrații de la Tribunalul Tulcea au admis cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a lichidatorului judiciar Viorel Pîrlog, acuzat de trafic de influență. Avocatul inculpatului a convins judecătorii să-l lase în libertate depunând la dosar documente din care rezultă că bărbatul este grav bolnav, respectiv că are un stimulator la inimă și este operat la plămâni.Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Constanța.
Potrivit anchetatorilor, lichidatorul judiciar Viorel Pîrlog a fost prins în flagrant imediat după ce a primit 4.000 de lei de la denunțător, el fiind cercetat pentru două infracțiuni de trafic de influență.
Din ordonanța de punere în mișcare a acțiunii penale întocmită de procurori a rezultat că, la data de 6 mai 2010, Viorel Pîrlog, în calitate de lichidator judiciar al societății comerciale administrate de denunțător, a pretins de la acesta din urmă suma de 1.000 lei, promițându-i că îl va ajuta în cursul procedurii de lichidare judiciară, prin intervenții la judecătorul sindic din cadrul Tribunalului Tulcea, în scopul de a-i favoriza poziția în dosarul de lichidare. Din suma pretinsă, denunțătorul i-a remis pe loc lichidatorului judiciar suma de 600 de lei.
Totodată, în timpul anchetei, procurorii au mai stabilit că, în perioada 7 - 9 septembrie 2010, lichidatorul Pîrlog Viorel i-a mai pretins denunțătorului suma de 4.000 de lei pentru a interveni pe lângă același judecător sindic în scopul soluționării lichidării judiciare într-o modalitate favorabilă denunțătorului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 01 Octombrie 2010
Stire din Eveniment : Răzbunare în stil mafiot
Pagina a fost generata in 1.9405 secunde