LIVIU DRAGNEA A FOST CONDAMNAT!

522
3
LIVIU DRAGNEA A FOST CONDAMNAT! - 1348215446liviudragnea2-1431670512.jpg

Articole recomandate

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție l-au condamnat la un an de închisoare cu suspendare pe ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, care este acuzat, alături de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat în 2012 pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. DNA a cerut închisoare cu executare pentru vicepremier. 


Citește și Primele reacții după condamnare. Liviu Dragnea pleacă din Guvern



În februarie 2014, doi dintre inculpați, Marius și Simona Preduț, și-au recunoscut vinovăția, ei fiind condamnați la câte un an și patru luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei.

În cadrul procesului au fost audiate sute de persoane în calitate de martori, printre care s-a aflat și premierul Victor Ponta, scrie Agerpres.

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii DNA pe 7 octombrie 2013, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, scrie Agerpres.



Comentează știrea

europeanu
15 mai 2015
nu e nici o noutate ca e hot

bine,bine dar cu banii furati din hotii ce facem ? Ca e hot stiam dar banii cand revin la buget ???

t b
15 mai 2015
lovitura sub barba

b.traian va intreb nu e mai vinovat pt fraudarea "loviturii"? cand a spus romaniiiiiii nu iesiti la vot?

Paul
15 mai 2015
Succesul vine prin aplicarea puterii, iar puterea e obținută prin cooperarea cu alte persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul

Succesul vine prin aplicarea puterii, iar puterea e obținută prin cooperarea cu alte persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Februarie 2015
Stire din Politică-Administrație : "Nu am influențat niciun membru PSD"
Pagina a fost generata in 0.4678 secunde