Concurs Locatari puși pe jar de un vecin neatent

267

Articole de la același autor

Vineri seara, lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea al județului Constanța s-au prezentat cu două autospeciale, aparținând Detașamentului Constanța Oraș, la un apartament de pe strada Egretei, din Constanța, unde locatarii au sesizat că se simte miros puternic de gaze.
Apartamentul de la care a pornit toată tevatura și care a pus pe jar locatarii aparține lui Radu Mihai, care are domiciliul pe strada Egretei nr. 5, bloc C3, ap. 14, etaj 1.
Din câte se pare, bărbatul uitase butelia și un ochi al aragazului deschise. Oamenii din bloc, simțind mirosul puternic de gaze, s-au temut de ce poate fi mai rău. O explozie ar fi dus la avarierea mai multor apartamente, chiar la pierderi de vieți omenești, nu mai punem și aspectul că mai multe familii ar fi putut rămâne, în pragul sărbătorilor de iarnă, fără un acoperiș deasupra capului.
Din fericire, problema a fost rezolvată, iar evenimentul nu s-a soldat decât cu o mustrare, din partea colocatarilor, către vecinul neatent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.189 secunde