LOVITURĂ DURĂ PE PIAȚA MAȘINILOR! SE LASĂ CU ANI GREI DE ÎNCHISOARE!

1338
1
LOVITURĂ DURĂ PE PIAȚA MAȘINILOR! SE LASĂ CU ANI GREI DE ÎNCHISOARE! - auto1440599492-1457344992.jpg

Articole de la același autor

Senatorii din Comisia pentru Drepturile Omului vor discuta, astăzi, propunerea legislativă de completare a Codului Penal, în sensul introducerii pedepsei cu închisoarea de la 2 la 5 ani pentru vânzătorii de autovehicule care falsifică datele sau caracteristicile tehnice ale mașinilor. 


Potrivit propunerii legislative de completare a Legii 286/2009 Cod Penal, se introduce infracțiunea de "înșelăciune privind date sau caracteristici ale vehiculelor". Astfel, înșelăciunea săvârșită în legătură cu date sau caracterisrici ale vehiculelor se pedepsește cu închisoare de la 2 la 5 ani.


În expunerea de motive, inițiatorii precizează că infracțiunea este introdusă în categoria celor care țin de siguranța pe drumurile publice și nu a celor care țin de patrimoniu, în condițiile în care starea proastă a unor vehicule poate reprezenta un pericol grav.



Comentează știrea

Cosmin
7 martie 2016
Bani la domiciliu!

Bani la domiciliu! Un program exceptional de castigat bani la domiciliu, acum la dispozitia tuturor oamenilor seriosi si harnici! Incepi rapid, simplu, eficient! Faci bani la domiciliu si esti ajutat in activitate, pas cu pas! Numai cand te hotarasti cu seriozitate, cere informatii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3265 secunde